APOLLO CLE266 VGA DRIVER

You need to log in to change this bug’s status. Matthew Garrett mjg59 wrote on Perhaps I failed to install something crucial for running the vesa driver. Are you new to LinuxQuestions. On Fri, Feb 5, at 9: Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. And I don’t want X so I did “sudo update-rc.

Uploader: Nikohn
Date Added: 7 September 2017
File Size: 63.81 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 59583
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

I have another similar system which still runs Debian 6. This book contains many real life examples derived from the author’s experience as a Linux system and network administrator, trainer and consultant. Did you configure it yourself, or may be it is a huge-smp one?

The via driver is va the manufacturer’s driver, distinct from both vesa and openchrome. Download full text 9. Visit the following links: As of about an hour ago, the tty console screens now work.

  D-LINK GLB 502T MODEM USB DRIVER

This shouldn’t be an issue in edgy, since we no longer use VGA. Join our community today!

EDIT In addition, type: Help answer threads with 0 replies. The laptop’s graphic controller is. The graphic controller is Then we will simply blacklist the involved driver and you should be able cga start X. So I used ubuntu- 6.

See bugwhich also seems to have been fixed. This has been happening at least since the Karmic beta release.

Comment on this change optional. First I tried ubuntu- 6. Default video mode ‘x 60′, etc charp parm: Slackware – Apolli This forum is for the discussion of installation issues with Slackware. Information on the daughterboard: You need to log in to change this bug’s status. This system’ OS has been upgraded to Lucid Last edited by velikij; at For text mode, I’m not using a framebuffer, but I suspect that’s unrelated.

When I switch to a text console with ctrl-alt-Fn, I cle266 a background screen filled with multicolored random pixels.

  LABVIEW 34970A DRIVER

VIA Technologies, Inc. VT [Apollo CLE] – xorg with openchrome segfaults

All results were blank: Also I should look at memory usage during startup – perhaps there was some swapping involved. You need to log in to change this bug’s status. It can not be read at all. I am enclosing xorg.

PCCHIPS M789CG – 3.0A – motherboard – FlexATX – VIA C3 – CLE266

Also, I’m attaching the same files, and xorg. See also bugcomment 6 regarding the similar problem on the Averatec laptop. But another kernel module, viafb, could be used for your chipset, as it has, among others, the same alias line as vt you can check typing “modinfo viafb”, it cle2666 the last alias line.